Константин Коев: За мен е чест да получа наградата на феновете


Константин Коев: За мен е чест да получа наградата на феновете
(Снимка: LAP.bg)
30-01-2018 18:33 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Константин Коев получи наградата Любим баскетболист на феновете в мъжкото ни първенство по време на Баскетболната гала вечер.

 

В продължение на месец всички привърженици на баскетбола имаха възможност да гласуват за своя любим състезател от първенството онлайн. След сериозна напревара с Христо Захариев, Мартин Дурчев и Александър Янев, феновете присъдиха крилото на плевенчани да грабне приза.

 

Ето и какво сподели любимият състезател на феновете пред официалния сайт на Лигата: 

 

Нашата работа е свързана с това да радваме всички фенове и мисля, че е много важно признание като цяло за един спортист, публиката да го харесва и да му се радва. За мен е голяма чест аз да получа тази награда.“

 

"Имаме труден сезон, но е много е приятно когато в залата има много деца, които изгарят от желание да ни видят и да се снимат с нас. Инициативата „Обичай Спартак, обичай Плевен“ е прекрасна и  всички от отбора я подкрепяме и се надяваме да стане традиция. Дано и други клубове да се включат и да канят деца от училища, за да може да се популяризира играта," допълни баскетболистът на Спартак Плевен.

 

"На всички дечица искам да пожелая да следват мечтите ти, защото в един момент те се превръщат в реалност и след това ще са удовлетворени от това, което са свършили.Желая им още да тренират усилено и да попаднат на хора, които да ги напътстват.

На феновете искам да пожелая да бъдат с отбора, не само в добри времена , а дори когато има загуби. Един фен винаги трябва да подкрепя отбора си. Да бъдат здрави и да продължават да пълнят залите.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи