Спас Натов: Треньорската комисия е безсмислена в този вид


Спас Натов: Треньорската комисия е безсмислена в този вид
18-01-2018 14:00 | Мария Маринова

Треньорската комисия е безсмислена във вида, в който е в момента. Това заяви пред BGbasket.com един от членовете й Спас Натов. Както е известно, цялата Треньорска комисия, начело с председателя й Любомир Минчев, подаде оставка.

 

„Любо Минчев ми се обади преди да подаде оставка. Разговаряхме надълго и нашироко за баскетбол. Аз съм с него там, така че не съм се опитвал да го разубеждавам. Когато шефът на Треньорската комисия си подава оставката, трябва всички да напуснем, ние сме едно цяло, заяви Натов.

 

„За мен лично, тази Треньорска комисия е безсмислена в случая, както е досега. Всички нейни решения не се взимат предвид. Не е нужно тя да съществува в този си вид. Треньорската комисия като вземе решение, то трябва да бъде последно, така виждам нещата аз. Мисля, че повечето ни предложения не бяха приети. От тези, които ние предложихме, само един беше назначен за треньор, другите не“. добави той.

 

Според него, Треньорската комисия трябва да има повече правомощия, ако продължи да съществува. „Ние, в Треньорската комисия, правим предложение към Управителния съвет. Те имат крайното решение. Това е тяхна задача и те носят отговорност, затова казвам, че не виждам смисъл от съществуването на тази Треньорска комисия. Според мен, тя трябва да има по-тежка дума, иначе е безсмислено.“, завърши Натов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спас Натов, Треньорска комисия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи