Небойша Видич: Получава се интересно първенство


Небойша Видич: Получава се интересно първенство
(сн. lap.bg)
01-01-2018 18:11 | Мария Маринова

В началото на новата 2018-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво каза наставникът на Балкан – Небойша Видич:

 

- Каква година изпращате?

 

- Ако говорим за това как завършихме миналия сезон, със сигурност впечатлението не бе добро, защото отпаднахме още в първия етап на плейофите. Сега обаче завършваме с две поредни победи и това ни донесе добро настроение да отпразнуваме новата година. След това обаче имаме много трудна програма и няма да ни е лесно да останем в тази форма.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- Има прекалено много слухове за това какво ще се случи. Може би е прекалено рано за този въпрос, но мисля, че първенството е добро със силни отбори. Много е трудно, дори и у дома, ние загубихме тук от Левски. При гостуванията пък никога не може да си сигурен, че ще спечелиш. Мисля, че е доста интересно.

 

- Какво си пожелавате за новата година?

 

- Пожелавам си играчите ми да бъдат здрави. На всички желая и много късмет. Един лекар в Краснодар, където работех преди, казваше, че късметът е най-важният, защото на Титаник всички са били здрави.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи