Людмил Хаджисотиров: Имаме още потенциал


Людмил Хаджисотиров: Имаме още потенциал
(сн. lap.bg)
10-12-2017 20:45 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров похвали играчите си за победата срещу Балкан. Той сподели, че е доволен от показаното и неговият тим тепърва ще разгръща потенциала си. Ето какво каза още наставникът пред БНТ след срещата:

 

„Със сигурност имаше умора, защото пътувахме 12 часа до Тирана и след това още 9 обратно. Имахме два мача за три дни. Момчетата стиснаха зъби и бяха изключително мотивирани. Когато успееш да лимитираш Балкан до 71 точки, е логично да победиш. Имаме още потенциал и резерви в играта, които ще се реализират във времето.

 

Имаме тежка програма. Във вторник играем с Блокотехна, който е доста сериозен отбор, след това играем и с Лукойл. Преди мача имаше прогнози и анализи, че сме играли непостоянно. Това ни е десета поредна победа, което се случва за първи път в историята ни. Никога не сме имали толкова голямо българско ядро. Задържахме Данчо Бозов, Златин Георгиев, Денислав Вутев, Самуел Франсис и Дарин Иванов. Имаме младо момче – Мирослав Васов. Привлякохме Мартин Маринов и Димитър Маринчешки. Подписахме с трима американци, от които сме много доволни, защото са добри хора и играчи. За съжаление, Денислав Вутев се контузи и трябваше да вземем Евън Раванел, който също много ни помага.


Поздравявам моя отбор, играхме добре. Надявам се да сме здрави и с всеки мач да се подобряваме. Срещу Лукойл със сигурност ще излезем за победа. Надявам се да сме готови и да стане хубав баскетбол.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи