Стефан Михайлов: Трябва да победим Партизан


Стефан Михайлов: Трябва да победим Партизан
04-12-2017 19:35

Старши треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов сподели, че предстоящото домакинство на Партизан от Адриатическата лига е много важно и за двата отбора. Мачът е в сряда, а наставникът се надява тимът му да спечели, защото този мач има значение и за крайното класиране.

 

„И трите ни мача до края са важни – срещу Партизан, Медвешчак и Рагуза. Трябва да победим Партизан, който ни е конкурент в групата. Нашата група се оказа малко по-добра от другата. Ще гоним победа срещу отбор, който ще продължи напред и тя ще важи и за крайното класиране. От месец не сме имали сериозен мач тук. Надявам се да имаме подкрепа и от публиката, да играем добре и да победим.“, заяви Михайлов пред сайта chervenkarton.com.

 

„Партизан няма нищо общо с миналогодишния отбор, който тук победихме с лекота за едно полувреме. Имат нов треньор, две нови добри баскетболистки, коренно различна организация и цели.“, добави наставникът.


Той сподели и впечатленията си от победата срещу Шампион 2006 от женската А група. „Доволен съм от младите момичета. Играят срещу своите връстнички и се представиха добре. С тях пак ще играят през май, когато са финалите при кадетките и девойките старша възраст. По този начин имам възможност да дам почивка на опитните ни състезателки”, заяви Михайлов.


Какво още каза треньорът, вижте в следващото видео:

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени, Монтана 2003, Стефан Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи