Станимир Маринов: Показахме характер, Ботевград ми е втори дом


Станимир Маринов: Показахме характер, Ботевград ми е втори дом
(сн. lap.bg)
02-12-2017 20:43 | Мария Маринова

Баскетболистът на Левски 2014 Станимир Маринов имаше ключова роля за победата срещу Балкан днес. Той сподели, че в заключителните минути на срещата отборът му е показал характер и затова е спечелил.

 

„Отборът показа характер. В последните три мача губехме накрая. Днес показахме, че Левски има сърце и може да играе един хубав баскетбол. Аз просто излизам на терена и играя.“, сподели Маринов.

 

В края на мача той получи травма, но все още не се знае какво точно е състоянието му. „Получих лека крампа в прасеца. Тепърва ще видим какво е.“, заяви баскетболистът.

 

Станимир Маринов разкри, че мачът срещу Балкан е бил по-специален за него, тъй като до неотдавна той защитаваше зеления екип. „Винаги има особен заряд. Това е втори дом за мен. Всички знаят, че след Силистра, дойдох тук и едва ли не съм израснал в школата на Балкан. Винаги ми е приятно да играя пред тази публика.“

 

Баскетболистът сподели и мнението си за предстоящия мач с Лукойл Академик. „Надявам се отборът да покаже същата игра, а може би и малко да надградим от представянето си днес. Лукойл е много класен съперник и трябва много умно да играем с тях. Не можем да се надиграваме физически, трябва тактически.“, заяви Маринов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски 2014, Станимир Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи