Дарин Великов: Предстои ни тежък мач с Берое


Дарин Великов: Предстои ни тежък мач с Берое
(сн. lap.bg)
30-11-2017 14:16 | BGbasket.com

Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов сподели, че очаква тежък мач срещу Берое. Двата тима се изправят един срещу друг в събота от 18:00 часа в среща от мъжкото баскетболно първенство. Двубоят ще се проведе във Варна.

 

"Предстои ни изключително тежък мач срещу настоящия носител на Купата на България и един от претендентите за титлата. Берое е много силен отбор и ще изглежда по различен начин от мача им с Лукойл Академик“, заяви Великов.

 

"Ще се опитаме да направим всичко възможно да победим. Готвим се, виждам желание у момчетата, убеден съм, че няма да се предадем и ще направим всичко възможно да спечелим. Симеон Илиев е с контузия от срещата за Купата със Спартак и ако участва в мача с Берое, няма да готов на 100 процента. Очаквам залата в събота да е пълна и дано и това ни помогне в мача", каза още той.

 

Великов коментира и участието на отбора в турнира за Купата на България. „Моряците“ са близо до класиране на четвъртфиналите, след като победиха Спартак Плевен в първия мач като гост и ще опитат да постигнат добър резултат на реванша.

 

"Вероятно ще се класираме сред първите осем отбора за Купата. Единственият ми упрек относно системата са датите. Ние сме най-ощетеният отбор относно пътувания и разходи. От 23 декември до 3 януари трябваше да изиграем четири мача. Все пак постигнахме нещо и датите 27 декември и 3 януари отпадат и ще бъдат изтеглени", каза още специалистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи