Барчовски: Рилски е съвсем близо до Лукойл, ще спечелим Балканската лига


Барчовски: Рилски е съвсем близо до Лукойл, ще спечелим Балканската лига
(Снимка: Lap.bg)
24-11-2017 15:00 | BGbasket.com

Спортният директор на Рилски спортист Росен Барчовски сподели, че е доволен от начина, по който играе отборът до момента. Рилецо е в челото на класирането в мъжкото първенство, а в Балканската лига все още няма поражение.

 

"Характерното за Рилски спортист е, че не стартираме винаги добре, но след това се стабилизираме," коментира Барчовски пред BGBasket.com. "Имаме добри играчи, просто имаха нужда от адаптация. Лошото е, че в началото на сезона са мачовете за Европа, там една грешка и отпадаш. Хубаво е, че играем Балканска лига."

 

"Играем много добре, на мен ми харесва. Мисля, че сме фаворит за призовите места. Слагаха преди нас Балкан, Берое, аз мисля, че ние сме много близко до Лукойл, да не кажа съвсем," допълни специалистът.

 

"Много важно състезание е за нас Балканската лига. Говорихме с Удо преди да вземем решение да участваме. Има минуси, има плюсове, но плюсовете са повече. Мачовете държат играчите в ритъм и настроение. Много рядко правя прогнози, сега ще го сторя, ние ще бъдем шампиони на Балканската лига," завърши с амбиции за трофеи Барчовски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Балканска лига, НБЛ - мъже,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи