Славия набира средства за ремонт на залата


Славия набира средства за ремонт на залата
24-11-2017 16:41 | BGbasket.com

Славия отправи призив за спешна дарителска кампания. Средствата са необходими за смяна на дограмата в баскетболната зала на стадион Славия.

 

Старата метална дограма е поставяна при строежа на стадиона през 1960-61 година. Освен, че е морално остаряла, стъклата постоянно се чупят и подмяната им излиза прекалено скъпо с оглед на площта им и височината, на която трябва да се работи. Новата дограма със стъклопакет ще помогне да се повиши температурата в залата през най-студените месеци и тя да стане приятна и уютна за тренировки и мачове.

 

 

От клуба призовават всеки, който има възможност, да дари средства, като обещават, че анонимността на дарителите, пожелали това, ще бъде гарантирана. Всеки желаещ може да внесе сума в брой в касата на ОСК Славия, ул. Коломан 1, ОСК Славия, ет. 2. или на следната банкова сметка:

 

IBAN BG48UNCR70001521189678
БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
Банков код: UNCRBGSF
Основание за превода: Дарение за дограма на БК Славия
Сдружение КБ –Славия

 

„Надяваме се, че с общи усилия ще подобрим условията в които тренират и играят нашите деца, които са и бъдещето на България. Нека още от сега да им покажем, че винаги трябва да се стремят в живота към подобрения в настоящето.“, гласи посланието на клуба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Славия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи