Асен Великов: Винаги е приятно да си в националния отбор


Асен Великов: Винаги е приятно да си в националния отбор
(сн. lap.bg)
21-11-2017 13:31 | Мария Маринова

Баскетболистът на Лукойл Академик Асен Великов се завърна в националния отбор. Той пропусна последните квалификации през лятото заради контузия, но сега е щастлив, че отново има възможността да играе за България.

 

„Радвам се, че имаме възможността да се съберем с момчетата през сезона в момент, в който би трябвало всеки играч да е във форма и да покаже най-доброто от себе си. Винаги е приятно, когато си в националния отбор и сме заедно с момчетата. За повечето е положително това събиране по време на сезона.“, заяви Великов.


Той сподели, че всички в отбора са амбицирани да се представят на ниво в предстоящите мачове от световните квалификации. „Все още не сме запознати напълно със съставите на отборите и с играта, която показват. Според мен, на този етап е по-важно да гледаме нашия отбор, какво ние трябва да свършим до мачовете и как да се подготвим. Искаме да покажем най-доброто, на което сме способни на този етап. Смятам, че имаме шансове, тепърва започват мачовете. Вярвам, че всеки един от нас ще даде максималното, за да се представим по най-добрия начин.“, добави той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Асен Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи