Хаджисотиров: Най-важното е, че бием, дори когато не играем добре


Хаджисотиров: Най-важното е, че бием, дори когато не играем добре
(сн. lap.bg)
20-11-2017 10:40 | BGbasket.com

Рилски спортист се наложи със 73-67 при гостуването си на Левски в мач от седмия кръг на мъжкото първенство, а наставникът на самоковци Людмил Хаджисотиров сподели, че е останал най-доволен от крайния резултат.

 

"Доволен съм от победата, Левски е добър отбор и играе твърдо. Казах на момчетата, че ще е труден мач. Имахме ситуации да увеличим разликата и мачът можеше да не се развие така. Показахме характер, пазихме добре в защита, лимитирахме донякъде

основни техни играчи. Най-важното е, че спечелихме," отбеляза той.

 

"Не стана много хубав за гледане мач, но се радвам, че дори когато не играем толкова добре, пак бием, за мен това е най-важното. Има много неща, които трябва да се подобряват," сподели още Хаджисотиров.

 

Относно новото попълнение Еван Равенел, наставникът обясни: "Еван не бе тренирал с отбор доста дълго, тепърва навлиза във форма. Когато влезе във форма, ще ни помага много."

 

След отпадането на Лукойл и Балкан, а по-рано и Берое от ФИБА Къп, Хаджисотиров е доволен, че Рилски играе в Балканската лига и ще има много мачове този сезон: "Аз нямам съмнение, че решението е било правилно. Всяка година имаме нови играчи и всеки мач помага за сработването на отбора, за мен е много позитивна Балканската лига".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи