Людмил Хаджисотиров: Свършихме си работата, но допуснахме много точки


Людмил Хаджисотиров: Свършихме си работата, но допуснахме много точки
(сн. lap.bg)
15-10-2017 12:14 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши-треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира победата на отбора си срещу Черно море Тича у дома във втория кръг от редовния сезон на НБЛ:

 

"Свършихме си работата, защото победихме, но от защитата първото полувреме не съм доволен. В този състав им позволихме прекалено много точки да ни вкарат. Иначе в нападение играхме силно и се радвам, че всички момчета взеха участие. Това беше важно за нас, защото във вторник имаме първи мач от Балканска лига. Надявам се и с Варна по-бързо да се разреши проблема с картотекирането.

 

Не сме готови напълно за скъсения цикъл от мачове, който ни очаква, но работим постоянно и смятам, че това ще ни помогне, за да се изгради още по-бързо отборът."

 

Баскетболистът на отбора Мартин Маринов пък коментира мача така: "Добър мач за нас, въпреки че Варна не са в титулярния си състав. Мисля, че играхме добре и се надявам след тази първа победа в лигата да имаме още много такива. Поздравления за момчетата от Варна, които се бориха и играха доста добре, даже много над моите очаквания."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Людмил Хаджисотиров, Мартин Маринов, Рилски спортист, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи