Станислав Говедаров: В Ямбол ще изненадаме някой от силните отбори


Станислав Говедаров: В Ямбол ще изненадаме някой от силните отбори
(сн. lap.bg)
08-10-2017 18:49 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Баскетболистът на Ямбол Станислав Говедаров заяви, че Академик Бултекс 99 заслужено е спечелил мача между двата тима от първия кръг в НБЛ. Въпреки поражението обаче, Говедаров смята, че у дома неговият тим може да изненада някой от силните отбори в лигата. Ето какво каза още той след двубоя:

 

Честитя победата на Академик Бултекс 99. Смятам, че ни надиграха заслужено, възползваха се от грешките ни в защита. Стана интересен мач, догонвахме в резултата, но изпуснахме нещата в средата на втората част и закономерно загубихме.

 

Започнахме подготовка по-късно заради организационни проблеми, имаме нов президент, смятам, че ще играем все по-добре. Смятам, че в Ямбол ще изненадаме някой от силните, което е традиция. Ще се борим за 5-6 място в редовния сезон.

 

Имам още сили и има какво да дам на баскетбола. Тази година ще изкарам. Залата, в която играхме, е едно чудесно съоръжение - много приятно съм изненадан. Смятам, че в България залите трябва да са точно такива за около 1000-1500 места, не по-големи." 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Ямбол, Станислав Говедаров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи