Мартин Дурчев: Потенциалът ни е много по-голям


Мартин Дурчев: Потенциалът ни е много по-голям
(сн. lap.bg)
08-10-2017 18:13 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Мартин Дурчев бе доволен от победата срещу Ямбол на старта на новия сезон в Националната баскетболна лига. Той обаче смята, че потенциалът на отбора му е много по-голям. Ето какво каза Дурчев след мача:

 

„Никой от нашия отбор не е напълно доволен от тази победа с оглед на играта, която показахме. Потенциалът ни е много по-голям. Надявам се да играем все по-добре, защото с тази игра ще имаме доста проблеми с по-силните отбори.

 

Влизаме в цикъл сряда-събота, надявам се да се представим добре и в Балканската лига, и да се класираме за Файнъл Фор. Не съм съгласен с мненията, че има четири изявени фаворити в първенството. Надявам се отново да сме приятната изненада и ние да сме в тази четворка.

 

Далечната ни стрелба ни вървеше, ще разчитаме на нея, защото имаме добри изпълнители. Но невинаги ще влиза, затова трябва да играем по-здраво в защита.

 

Имам сантименти към Ямбол, където съм играл и имам много приятели. Иначе в Пловдив се чувствам отлично - много добър колектив сме, отношението на ръководството също е много добро, разполагаме с отлични условия. Дано повече хора ни гледат."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Мартин Дурчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи