Асен Николов: Може да е имало подценяване


Асен Николов: Може да е имало подценяване
(сн. lap.bg)
08-10-2017 12:57 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов отправи доста критики към отбора си след мача срещу Ямбол. Според него, може да е имало подценяване, което обаче не е оправдано по никакъв начин. Ето какво каза още Николов след срещата:

 

Поздравявам момчетата за победата, която бе важна като за първи мач, но категорично не съм доволен от играта. Не можахме да реализираме показаното в контролите и с нищо не превъзхождахме отбора на Ямбол. Добре, че имахме висок процент от далечната стрелба - нереално висок преди почивката. Благодарение на това успяхме да спечелим. Не играхме добре в защита, взимахме лоши решения в атака, не си подавахме навреме топката.

 

За първия ни мач от Балканската лига ще направя всичко възможно да коригираме грешките и ако трябва ще играят онези момчета, които изпълняват задачите си в отбрана. Може и да е имало елемент на подценяване, непосредствено преди мача разбрахме, че противникът няма да разчита на двама основни играчи, но това не е оправдание  и би трябвало да сме мотивирани заради домакинството и заради публиката.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи