Людмил Хаджисотиров: Далеч сме от това, което искам


Людмил Хаджисотиров: Далеч сме от това, което искам
(сн. lap.bg)
07-10-2017 18:15

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе разочарован след загубата от Лукойл Академик. Той сподели, че отборът му трябва много да работи, за да играе по начина, по който иска. Ето какво още каза Хаджисотиров пред БНТ след мача:

 

„Първо искам да поздравя Лукойл, защото изиграха много добър мач. Ние започнахме много меко в защита, където ни беше основният проблем. Още през първото полувреме ни вкараха 53 точки. Те са класен отбор. Когато им позволиш да правят каквото искат на терена, особено в тази зала, става много трудно. Имаха преимущество. Вкарваха ни и в подкошието и след това и много тройки, като доминираха изцяло в борбата под коша 35-20 борби за тях. Надиграха ни. Започнахме разконцентрирано и оттам тръгнаха всичко проблеми.

 

Това, че през седмицата имахме някакви здравословни проблеми, не искам по никакъв начин да се използва като оправдание. Дошли сме, за да играем по най-добрия начин, но сме далеч от това, което ми се искаше на мен.

 

Надявам се Балканската лига да ни помогне да се обиграем и по-бързо да влезем в час. Има много неща, които трябва да подобрим. Те стават с тренировки, но и с игрова практика. За нас Балканската лига ще е позитив, ако го използваме както трябва.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи