Шарон Друкер: Видяхме баскетбол на доста добро ниво


Шарон Друкер: Видяхме баскетбол на доста добро ниво
(сн. lap.bg)
18-09-2017 09:45 | Иван Вълчанов

Старши-треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер смята, че отборът му има какво да научи от вчерашния мач за Суперкупата на България, който Берое спечели с точка разлика. Ето как специалистът коментира срещата за BGbasket.com:

 

„В този момент от сезона играем на приливи и отливи. Започнахме много добре, след това Берое се завърна, взеха контрол и поведоха с 10 точки. В края имахме ситуация за влизане в продължение, но я изпуснахме. Като цяло видяхме баскетбол на доста добро ниво от два отбора с потенциал. Мисля, че научихме много от този мач. По-добре е да се учиш с победи, но това е част от играта. Ще запомним този мач с наученото от него и гледаме напред към новите си предизвикателства.

 

Времето за подготовка е кратко не само за нас, а за всички. При нас всичко е наред. Разбира се, все още имаме нужда да намерим по-добра комуникация и сработване между всички. От новата седмица започваме да се готвим за квалификациите.

 

Очаквам да работим все по-добре. Част от работата ми е да направя така, че всички да действаме заедно. Има много неща, които харесвам в играта на отбора, но и много, които не харесвам.  Важното е, че не се отказахме, когато изоставахме, учим се в движение и гледаме напред.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шарон Друкер, Лукойл Академик, Суперкупа на България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи