Кевин Харт - комедии, НБА и покер


Кевин Харт - комедии, НБА и покер
(сн. Wikipedia)
15-09-2017 20:27

Кевин Харт се утвърди като един от най-успешните комедийни актьори. Последно Харт си партнира със Скалата в Central Intelligence, както и с Айс Кюб в двете части на Ride Along. Изявите му на стенд-ъп сцените не спират да му носят допълнителни успехи, като са малко конкурентите на Харт, които могат да се борят с него за титлата “цар на комедията”. Неговите изяви, обаче, не се ограничават само с Холивуд. Освен, че се занимава с кино, Харт също така има издаден рап албум и два сингъла, под псевдонима Chocolate Droppa.

 

Спортът също не е непознат за Кевин Харт. Той е редовен участник в ежегодния Мач на знаменитостите на НБА. Събитието се провежда от сезон 2002-2003 на НБА като част от NBA All-Star Weekend и разделя участниците на отбор “Изток” и отбор “Запад”. От 2005-а се избира MVP, като от 2011-а това става чрез вот на зрителите. Харт печели титлата за най-добър играч на мача четири последователни пъти от 2012-а до 2015-а. Той и звездата от NFL Теръл Оуенс са единствените участници, които са били избирани за MVP повече от веднъж, като Оуенс постига това два пъти, през 2008-а и 2009-а.

 

В първия мач участие взеха световни звезди като Айс Кюб, Нели, Джъстин Тимбърлейк и Джейми Фокс като двата отбора се тренираха от НБА легендите Чарлз Баркли и Кени Смит. Кевин Харт дебютира във второто издание на Мача на знаменитостите през 2004-а. Редом до него бяха актьорът Франки Мюниц, познат като Малкълм от едноименния сериал, певецът Шон Пол и дори състезателката от женската баскетболна лига - Ники Тейсли. Отборът на Харт, Минеаполис Лейкърс загуби с 52:60 срещу Бъфало Брейвс, който бе трениран от П Диди.

 

Следващото участие на Харт бе през 2012-а, като от 2010-а отборите носят единствено имената “Изток” и “Запад”. “Изтокът” спечели с 86:54, а роденият във Филаделфия комедиант отбеляза 8 точки и 6 асистенции, като зрителите го избраха за MVP.

 

През 2013-а Харт отново взе участие в звездния мач, но този път се състезава за отбор “Запад”. В “изтока” пък дебютира Юсейн Болт, а същият този мач постави начало на интересно съревнование между Болт и Харт, което продължава и до днес. “Западът” спечели срещу “Изток” с 58:38, като Харт отбеляза 5 точки, печели 3 рибаунда и добави 1 асистенция. Отново спечели зрителския вот за MVP и предизвика най-бързия мъж на планетата на спринт от единия от другия кош и обратно, дриблирайки с топката. Харт спечели съревнованието, макар че започна да бяга преди началния сигнал, а Болт не бе наясно, че освен да стигне до другия кош, трябва и да се върне.

 

Последваха още две участия за Харт през 2014-а и 2015-а, като и двата пъти бе избиран за MVP. И макар да не игра през тазгодишния мач, Харт бе сред публиката, като мачът бе гледан и от други звезди като Джей Зи, Риана, Гордън Рамзи и професионалният покер играч Фил Хелмут. С тази игра на карти е свързано и най-новото начинание на Харт. От няколко месеца той е един от новите звездни посланици на PokerStars. Другият представител на марката е… Юсейн Болт. Между двамата отново се завихри съревнование, което този път се провежда в социалните мрежи. След като Харт надхитри Болт през 2013-а, двамата започнаха “Битка на умовете” под патронажа на Poker Stars. Харт и Болт публикуват различно съдържание на своите профили в социалните медии, а всеки рунд от съревнованието се печели от този, който събере повече харесвания и споделения от своите фенове.

 

Кевин Харт не слиза от екраните. Дали ще е със своята стенд-ъп комедия или в баскетболната зала, актьорът винаги намира начин да забавлява публиката. Дори по време на Мача на знаменитостите, когото звездните участници взимат насериозно, Харт успя да покаже комедийните си заложби. Дали демонстративно ще свали потника си и ще се скара на съдиите, или пък шеговито ще обяви, че е “най-добрият звезден играч по баскетбол в историята”, със сигурност никое събитие, в което Харт е замесен не е скучно. Тепърва предстои да видим резултата от приятелската вражда между него и Болт.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Кевин Харт, Мач на звездите, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи