Асен Великов: Децата заслужават пълна зала


Асен Великов: Децата заслужават пълна зала
(сн. lap.bg)
15-09-2017 16:35 | Мария Маринова

Капитанът на Лукойл Академик Асен Великов си пожела пълна зала за мача за Суперкупата в неделя срещу Берое. Той призова феновете да напълнят „Универсиада“ по време на Баскетболния ден на 17 септември, защото събитието има и благотворителна кауза. Тя е насочена към деца с множествени увреждания, за които се полагат грижи в столичния Дневен център „Център за Надежда“.

 

„Надявам се, преди всичко, залата да е така пълна, както миналата година. Това е една много хубава кауза и участието ни е нея е чест за нас. Тези деца заслужават пълна зала и мисля, че има достатъчно фенове на баскетбола в София, които биха дошли. Надявам се да им покажем един добър баскетбол. Всички сме на мнение, че двата отбора не са в оптимална форма, но съм сигурен, че хората, които ще дойдат да гледат мача, ще останат доволни. Надявам се и двата тима да покажат най-доброто, на което са способни на този етап. Миналата година инициативата беше успешна и вярвам, че с всяка година може да става по-добре.“, заяви Великов.


Асен Великов вече е участвал в дебютното издание на Суперкупата при мъжете. През миналата година той вдигна трофея с Лукойл Академик, след като шампионите победиха Рилски спортист.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Асен Великов, Берое, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи