Тодор Стойков: Надявам се с Друкер да постигнем целите си


Тодор Стойков: Надявам се с Друкер да постигнем целите си
(сн. lap.bg)
22-08-2017 19:18 | gong.bg

Спортният директор на Лукойл Академик Тодор Стойков представи новия старши-треньор на отбора Шарон Друкер в Правец и заяви, че се надява клубът да постигне всичките си цели с израелския специалист начело.

 

Друкер ще работи с двама българи в щаба си начело на "студентите" - Георги Давидов и Йордан Янков, като в екипа му влизат още двама чужденци - статистик и психолог, които ще помагат дистанционно от Израел.

 

 

"Шарон Друкер е треньор от изключително ниво. Радвам се, че прие поканата на президента на клуба Валентин Златев и моята да поеме Лукойл. Надявам се, с него да постигнем целите си. Ще се случат неща, които не са правени в друг български клуб", заяви Тодор Стойков и разкри:

 

"Идеята да подпишем с Шарон Друкер, дойде след края на сезона, когато на заседание на клубовете в НБЛ Валентин Златев направи предложение през следващия сезон в България да играем без чужденци. С изключение на 1-2 клуба всички подскочиха и казаха, че не става".

 

 

Спортният директор на клуба допълни, че съставът е попълнен почти на 100% и се радва, че националът Николай Стоянов се е присъединил към клуба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тодор Стойков, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи