Людмил Хаджисотиров: Пределно мотивирани ще сме срещу Невежис


Людмил Хаджисотиров: Пределно мотивирани ще сме срещу Невежис
(сн. lap.bg)
03-08-2017 16:17 | Мария Маринова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели впечатленията си от жребия за турнира ФИБА Къп. Рилски спортист се изправя срещу литовския Невежис Кедайняй в първия кръг на квалификациите, а пред BGbasket.com наставникът заяви, че неговият тим ще бъде пределно мотивиран в предстоящите мачове.

 

„Ще играем срещу отбор, който е представител на традиционно силната литовска школа. Смятам, че всички отбори, които участват в квалификациите и в турнира, са добри. Няма тим, който е слаб или може да се подценява. Най-важното е ние да сме в максимално добро състояние и да използваме по най-добрия начин времето за подготовка, което имаме, така че да сме в оптимална форма за първите мачове на 20 и 27 септември.“, сподели Удо.

 

Във втория кръг на турнира Рилски спортист може да се изправи срещу кипърския АЕК Ларнака. Хаджисотиров обаче бе категоричен, че в момента усилията са насочени единствено към мачовете с Невежис.

 

„Честно казано, не смятам, че трябва да мислим за следващия съперник в момента по никакъв начин. Изцяло трябва да се фокусираме и да си насочим цялата енергия и усилия върху подготовката за Невежис и към това ние да бъдем в оптимално добро състояние. Смятам, че ще сме пределно мотивирани и с желание, амбицирани да играем силно и ако може, да елиминираме Невежис.“, заяви треньорът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист. Людмил Хаджисотиров, ФИБА Къп
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи