Алекс Симеонов: Атмосферата в националния е уникална, дано играя в Лига Ендеса


Алекс Симеонов: Атмосферата в националния е уникална, дано играя в Лига Ендеса
(Снимка: LAP.bg)
21-07-2017 15:34 | Мария Мицова

Крилото на националния отбор по баскетбол Алекс Симеонов заяви преди предпоследната контрола с Австрия, че атмосферата в тима ни е "уникална".

 

"Чувствам се прекрасно, след операцията още на 10-я ден започнах да тренирам. Готов съм да дам всичко от себе си, за да вземем всички възможни победи в квалификациите," сподели Алекс, който се оперира от херния след края на сезона.

 

"В отбора всичко е прекрасно, разбираме се много добре, дори атмосферата е по-добра от миналата година. Минчев е доволен от нас, казва, че тренираме добре, което рядко се случва. Дано така продължи," допълни той.

 

"Смятам, че шансовете ни са реални. Съперниците ни не са нищо особено," каза Симеонов за Португалия и Беларус, с които България ще мери сили в световните квалификации.

 

След като излезе новината, че тимът, в който игра през миналия сезон - Гипускоа баскет - ще играе в Лига Ендеса догодина, Симеонов таи надежди, че и той ще получи шанс в елита на Испания: "Чакам в момента, водим разговори, надявам се да остана. Ще се радвам да остана там. Но и да не е там, ще е някъде другаде."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи