Левски се разбра с Деян Карамфилов


Левски се разбра с Деян Карамфилов
13-07-2017 13:15

Деян Карамфилов е пред завръщане в Левски 2014. За последно баскетболистът носи екипа на Черно море Тича. Договорът между двете страни все още не е подписан, но е въпрос на формалност, разкри Тити Папазов, който от следващия сезон отново ще бъде старши треньор на тима.

 

„Сигурното още е, че Деян Карамфилов е дал дума и ще играе в Левски. При мен няма подписи. Стиснем ли си ръцете, това е важното.“, заяви Папазов.

 

„Играчите, които ще бъдат в отбора, ще са такива, които искат да играят в Левски. Вярвам, че в много близко бъдеще те ще бъдат фактор в българския баскетбол.“, добави той.

 

Папазов разкри, че от клуба искат да привлекат и Крис Минков. „Вчера за последно говорихме. Той каза, че е получил всичко в баскетбола от Лукойл и иска да види как ще се развие ситуацията там. Той иска да играе в Левски. Каквото и да стане, при всяка следваща среща с него се уверявам, че изборът ни е правилен.“

 

Левски 2014 е имал интерес и към Димитър Маринчешки, но той е предпочете офертата на Рилски спортист. „Искахме много да привлечем Димитър Маринчешки. Водихме много разговори. Нашите условия бяха най-добрите, но имаше друга причини. Това е негово решение и аз го уважавам.“, заяви треньорът.

 

Тити Папазов сподели, че се водят преговори и с млад национален състезател. Очаква се отборът да се подсили и с чужденец на позиция център.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Тити Папазов, Левски 2014, Деян Карамфилов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи