Зов за помощ!


Зов за помощ!
22-06-2017 17:33

Какво по-голямо щастие за един баща от това да се наслаждава на успехите на своя син? Ивайло Симеонов е една от най-големите ни надежди в тениса и за момента изпълва с гордост своите родители. За съжаление обаче съдбата, макар и благосклонна към 10-годишния талант на корта, е на път да нанесе на него и семейството му невероятно тежък удар. За Иво и по-малкото му братче Павел, който е само на 5 години, съществува реална опасност да загубят своята най-голяма подкрепа и опора - баща си Симеон.

Само на 42 години, Симо е диагностициран с остра миелоидна левкемия и в момента води борба на живот и смърт просто за да бъде до хората, които обича. За съжаление, и тук, както и в много други случаи у нас, сумата за лечението на младия баща е непосилна за семейството му. А надежда, спасение за него има…

Ако имате желание да помогнете на един баща да изживее пълноценно живота си и да бъде неотлъчно до своите две слънца, да ги подкрепя и да им бъде най-голямата опора, дарете надежда и светлина на Иво и Павел, като дадете възможност на Симо да живее.

Дарителска банкова сметка: BG02FINV91501317014389

Титуляр: Ивелина Павлова Стоянова

Телефон за връзка: 0895 688 854 (Ивелина Стоянова)
Бенефициент: Симеон Цонев Симеонов
Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia;
BIC/SWIFT код: FINVBGSF

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи