Любо Минчев: Ще се борим до края


Любо Минчев: Ще се борим до края
(сн. lap.bg)
24-05-2017 21:06

Старши-треньорът на Берое Любомир Минчев коментира загубата на отбора си от Лукойл Академик в мач №2 от финалната серия в Националната баскетболна лига в Правец:

 

„Те са по-опитни и по-търпеливи. Играха по-умно в нападение, особено през втората половина от мача. Това е нещо, в което според мен, ние изоставаме. Трябва да играем по начина, по който сме играли преди това. В тези два мача ние не играем по начина, по който сме играли през годината. Трябва да се отдаде  заслуга на сериозната агресия и добрата защита на Лукойл Академик. И двата отбора играем доста здраво.

 

Всичко може да се случи в серията. Лукойл бяха опрени до стената в предната серия. В такава ситуация може да станат две неща – или да изиграе положителен ефект и отборът да се сплоти, или да изиграе отрицателен и всичко да се разруши. Но повече няма и накъде, така че не се притеснявам за следващия мач. Смятам, че ще играем със същото желание и старание в защита. Не е важно за бъдещето на Берое дали ще бъде шампион или ще загуби финала. На нас ни се беше отдал и все ще ни се е отдал такъв удобен случай да спечелим и трите титли. Ще се борим до края.

 

Смятам, че подкрепата в Стара Загора ще бъде още по-голяма. Искам да изкажа благодарност към нашите фенове, които и в двата мача дойдоха от Стара Загора, за да ни подкрепят. За съжаление, не успяхме да ги зарадваме. Надявам се в Стара Загора да го направим.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Любо Минчев, Берое, Лукойл Академик, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи