Дарин Великов предложи последният двубой с Академик Бултекс 99 да се преиграе


Дарин Великов предложи последният двубой с Академик Бултекс 99 да се преиграе
09-05-2017 15:00

Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов направи предложение третият мач от четвъртфиналната серия с Академик Бултекс 99 да бъде преигран. Поводът е недоволството на пловдивчани от съдийските отсъждания, които според тях са повлияли на изхода на двубоя. „Моряците“ спечелиха срещата с 94-92 и се класираха за полуфиналите, а след него от Академик Бултекс 99 разпространиха видео с грешки на реферите.

 

„Чувствам се обиден от изявленията на Академик. Моето мнение е категорично. Аз предлагам мачът да се преиграе. Отборът от Пловдив да определи датата, часа, съдиите да бъдат избрани от тях и да изиграем един мач да покажем кой е по-добър. Не искам да влизам във видео наблюдение, тъй като можем да извадим 10 случая, в които да кажем са допуснати грешки и затова е по-честно мачът да го играем отново.", заяви Великов.

 

Изпълнителният директор на Черно море Тича Борис Стоянов също изказа мнение по темата: „Претенциите на Академик Бултекс, че са били ощетени, не прави чест на отбора им. Да се опиташ да обезцениш труда на противника си – това е жалък опит да се вмени на баскетболната общественост, че причината за случилото се в третия мач в Пловдив е някъде другаде, освен в самия отбор на Академик Бултекс.  Мисля, че това е недостоен опит да се обезцени всичко, което постигнаха треньорите и състезателите на нашия клуб."

 

Очаквайте по-късно днес в BGbasket.com пълен запис от третия мач между Академик Бултекс 99 и Черно море Тича.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Академик Бултекс 99, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи