Михайло Секулович иска да остане в Балкан


Михайло Секулович иска да остане в Балкан
(сн. lap.bg)
08-05-2017 14:07

Черногорецът Михайло Секулович има желание да остане в Балкан и през следващия сезон. Това намекна самият баскетболист чрез статус в една от социалните мрежи. Късно снощи той написа обръщение към феновете в Ботевград, с което им благодари за подкрепата към отбора и отношението към него. Впечатление прави и фактът, че Секулович вече много добре говори български език.  

 

„Искам да благодаря от сърце на всички скъпи хора на Ботевград, които са с нас през целия сезон. Заедно сме загубили, заедно спечелихме. Ще бъда много щастлив да преживея още веднъж овациите и емоцията като след четвъртфиналните срещи. Ако това не стане, аз съм наясно, че това са редки примери на любов и лоялност към клуба. Направили сте много велики неща за мен, за което се чувстват като домакин, един от вас. Много благодаря за всичко.“, написа баскетболистът.

 

Михайло Секулович се превърна в един от най-постоянните играчи на Балкан през този сезон. Той има средно по 16 точки и 8.6 борби на мач.

 

От Балкан вече обявиха, че ще предложат нови договори на някои от досегашните баскетболисти. Засега обаче официално имена не се съобщават, тъй като се очаква отговорът на старши треньора Небойша Видич. До края на май наставникът трябва да каже дали ще води „зелените“ и през следващия сезон.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Михайло Секулович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи