Камп Максима приема български деца за десета поредна година


Камп Максима приема български деца за десета поредна година
26-04-2017 20:33

Български деца ще участват за юбилейно десето поредно лято на камп Максима в сръбския курорт Златибор. Отново на гости на Лъчезар Коцев от БК Шампион 2006 - официален представител на кампа за нашата страна, бе Славиша Божович - генерален мениджър на Максима. Той отговаря за кампа от 2004-та година насам и всяка година гостува у нас преди лятото за представянето му. Божович обсъди с Коцев поредното издание на лагера, както и идеите за идното лято. Той изяви задоволството си от посещенията в различни държави и огромния интерес към кампа, който непрекъснато се увеличава с всеки изминал ден.

 

Баскетболният камп „Максима“ се намира буквално в центъра на Златибор в почивното място "Слънчев бряг". То е пригодено с идеални условия за млади атлети, а и обслужването в тях е на луксозно ниво. Разбира се, освен с прекрасния климат, най-важното е, че мястото на разположение на хотела е на 10 метра от баскетболните игрища. Те са пет на брой, изцяло оборудвани баскетболни терени, а основното игрище вече е затворено. Това позволява да се тренира и играе дори през дъждовните дни, а новото е, че има осветление и преди мачове се прави представяне тип НБА.

 

Кампът е отворен за деца от всички клубове в България – за момчета и момичета. Тази година българската група ще е на кампа между 8 и 18 юли, като ще се пътува с автобус. Всяко дете получава пълна екипировка – потник, гащета, блуза. Има четири хранения на ден. Важното е, че там има и постоянно лекарско присъствие, който се грижи за децата ежедневно. Всички участващи деца имат и индивидуални състезания. Имат към 3-4 мача за целия период, а в същото време се борят и за приза най-добър стрелец, 1 на 1, 3 на 3 и получават награди – медали и дипломи, които остават като спомен за тях. Според предварителната информация се очаква именно за дните на българската група на кампа да гостува и треньорската легенда Желко Обрадивоч.

Смятам, че условията са много добри. По цял ден нещата са свързани само с баскетбол. Градът е на 1200 метра надморска височина, въздухът е невероятен,“ – коментира представителят на кампа за нашата страна Лъчо Коцев.

 

В комплекса има доста игрища, а тази година децата ще имат възможност да играят на два нови терена.

 

Желаещите за камп „Максима“ през това лято трябва да търсят Лъчезар Коцев на тел. +359887282829 или на имейл: l_kocev@abv.bg, както и на контактите на сайта на Шампион 2006 - www.champion2006.com.

Детайлна информация за камп „Максима“ има и на официалния сайт - www.maximacamp.net, като страницата вече я има преведена и на български език. Допълнителни детайли за самия камп "Максима" могат да се намерят и във Facebook страницата. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи