MVP на финалите Янина Тодорова: Мачът с Левски беше елементарен


MVP на финалите Янина Тодорова: Мачът с Левски беше елементарен
Снимка: БФБ
24-04-2017 13:01

Баскетболистката на Черно море Одесос Янина Тодорова изведе своя отбор до тилата на държавното първенство за девойки (19) в Самоков и съвсем заслужено грабна приза за най-полезна състезателки на финалите в зала „Арена Самоков”. Ето какво сподели тя пред BGbasket.com минути след като получи своята награда:

 

„Очаквахме да спечелим титлата тук. Тръгнахме с нагласата, че ще станем шампиони или най-малкото ще вземем медали. Много се трудихме през годината и въпреки, че имахме много сериозни финансови проблеми, всички заедно успяхме да спасим положението. Подкрепяхме се през цялото време, дори в най-трудните ситуации бяхме един отбор и точно заради това успяхме да спечелим тази титла. В основата на победата ни беше отборният дух и треньорът ни Галина Стоянова, която ни помагаше адски много. Благодарение на нея, ние променихме играта си. Израснахме и направихме този колектив.

 

Не очаквах тази индивидуална награда. Аз играх за отбора и тази награда е заради целия отбор. Не е заради моите качества, а заради отборния дух.

 

Мачът срещу Левски беше елементарен. Най-трудният ни мач беше срещу Балкан, те бяха едни от най-силните ни противници. Ако трябва да бъда честна имахме и късмет.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за девойки (19)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи