Таня Гатева: Липсва ни отборна игра, която се мъча да създам


Таня Гатева: Липсва ни отборна игра, която се мъча да създам
09-04-2017 20:18

Берое Стара Загора загуби драматично първата полуфинална среща. Тимът на Таня Гатева отстъпи на Монтана 2003 със 73-77 след продължение, а ето какво каза след мача наставникът на тима:

 

„Направихме много глупави и детински грешки, които правим цял сезон. Липса на концентранция. Решихме, че с индивидуални действие ще решим мача. Доказваме го цяла година, че няма как да стане, но днес решихме пак по същия начин да го направим. Липсва още малко отборната ира, която се мъча да я създам.

 

Монтана играе агресивно в защита. Вижда се, че се затрудняваме с това нещо. Има и друг проблем – гардовата ни линия. На един отбор без гард е много трудно, не може да разчитаме само на Зори Костова.   

Важното е, че стана много интересен мач, в който за жалост не успяхме да победим. Продължааме напред. Ще гледам тази вечер да направим съпоставка защо загубихме и как. Утре пак е ден. Имаме още два мача в Стара Загора. Въпросът е да проявим характер и да издържим психологически. Това е много важно, защото след един такъв мач, е много трудно във втория.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Таня Гатева, ДП - жени, Берое Стара Загора
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи