Иван Лепичев: В плейофите мотивацията на отборите е по-различна


Иван Лепичев: В плейофите мотивацията на отборите е по-различна
(сн. lap.bg)
07-04-2017 20:12 | Иван Вълчанов

В неделя започват полуфиналните серии от Държавното първенство при жените. В първите два мача на 9 и 10 Берое  Стара Загора гостува на Монтана 2003, а Хасково 2012 приема Нефтохимик 2010BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси за равносметката им за редовния сезон и какво очакват от предстоящите двубои. Ето какво каза пред нас старши-треньорът на Нефтохимик 2010 Иван Лепичев:

 

„Трябва да разделим сезона на две. От Нова година има промяна и ние сме доволни като развитие от играта на отбора. Резултатите, които се получиха в края на редовния сезон, показват, че играем по-добре и това се дължи на факта, че в последните 3-4 месеца играем като отбор. Това е основната причина да изиграем по-добри мачове.

 

Нещата в плейофите нещата са различни – мотивацията на отборите е друга. За нас домакинското предимство нито ще бъде в ущърб, нито в полза, защото играем срещу най-добрите отбори в момента. Хасково неслучайно е водач в края на редовния сезон, така че ще бъде тежко. Ние живеем с надеждата да изиграем добър полуфинал. Дали ще спечелим мач в Хасково или Бургас зависи от настроението, от играта и от мотивацията на момичетата.

 

Отборът е в добро състояние, тренираме нормално, готвим се за отбора на Хасково в тактически план. Всичко ще зависи от мотивацията и от това дали в самите мачове ще изпълним това, което сме планирали преди тях.”

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Иван Лепичев, Нефтохимик 2010, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи