Мтел Спорт 2 излъчва два мача на Везенков тази седмица


Мтел Спорт 2 излъчва два мача на Везенков тази седмица
20-03-2017 22:05

Mtel Sport 2 ще предава на живо през седмицата най-очакваните сблъсъци в баскетболната Евролига. Феновете на играта ще могат да видят цели два двубоя с участието на Александър Везенков – дербито с Реал и мача с Цървена Звезда.

 

Везенков и неговите съотборници в каталунския тим имат минимални шансове за попадане в зоната на плейофите и ще бъдат пределно мотивирани срещу „вечния съперник”. Столичният тим от своя страна е на върха в класирането, но с еднакви показатели с втория ЦСКА Москва и ще преследва задължителен успех. Срещата e в сряда (22 март) от 22:00 часа, като живото студио по Mtel Sport 2 започва 10 минути по-рано.

 

Домакинството на Барселона срещу Цървена Звезда е два дни по-късно – в петък (24 март) и отново ще може да бъде гледано по Mtel Sport 2. Началото е същото – 22:00 часа – като преди и след мача отново ще има коментарно студио с експертни анализи.

 

Тенисът също ще продължи да властва и през тази седмица в ефира на Mtel Sport 1. Шоуто остава отвъд океана, като най-добрите в света се местят от Индиън Уелс в Маями. Участие в турнира ще вземе и Григор Димитров, който запазва 13-а позиция в световната ранглиста. Първата ни ракета се очаква да дебютира в петък или в събота, като срещата ще бъде предавана на живо по Mtel Sport 1.

  

Програмата на спортните канали на Мтел излъчва богато разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

 

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В РЕДОВНИЯ СЕЗОН НА ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мтел спорт 2, Александър Везенков, Барселона
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи