Таня Гатева: Искам да покажем най-накрая, че сме колектив


Таня Гатева: Искам да покажем най-накрая, че сме колектив
17-03-2017 21:04

Берое Стара Загора е вторият български отбот, който започва утре участието си във Файнъл 4 на Адриатическата лига. Старозагорки излизат на полуфинал от 20:30 часа в събота срещу домакина на турнира и миналогодишен шампион Будучност. BGbasket.com потърси преди турнира старши-треньорът на отбора Таня Гатева, а ето какво сподели тя пред нас преди участието на своя тим:

 

"Отборът е в добра формa, всичко е нормално. Имахме леки здравословни проблеми, но вече сме ги овладели. Тръгнахме в четвъртък вечер от България и днес имахме една тренировка. 

 

Разбирира се, че е минус да срещнем миналогодишният шампион и домакин. Ние сме ги победили два пъти през сезона, така че очаквам битка и нека по-добрият победи. Отборът на Будучност играе с изключително самочувствие, добре обучен отбор са , представител на сръбската школа. Трябва нашият отбор да изпълни това, което се изисква от тях тактически. Искам да играем разумно в нападение и агресивно. Искам всяка смяна да има положителен принос. Желая да покажем най-накрая, че сме колектив и да се раздадем на 100%.

 

Другият полуфинал също ще е интересен, двата отбора са си разделила по една победа. Искаме да играем финал, но за да стане това, трябва да стане на терена и аз вярвам в това."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Таня Гатева, Адриатическа лига - жени, Берое Стара Загора
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи