Баскетболистка на Славия издаде втора книжка


Баскетболистка на Славия издаде втора книжка
16-03-2017 17:57

Баскетболистката от Славия Калина Иванова издаде втората си книжка със стихове и проза. В деня на своя 18-ти рожден ден – 16 март – тя изненада приятели си с „Vitae non limitas” *. На 50 страници тя е събрала свои стихотворения и разкази написани в периода след първата й „Опити“, която излезе точно преди 3 години. Тийнейджърката е блогър в сайт номер едно на любимия й спорт BGbasket.com

 

Предговорите са написани от главния редактор на списание „ВВС Знание“ астрофизикът д-р Владимир Божилов, спортният журналист и един от най-четените автори у нас, автор на книгите „Кривата на щастието“ и „Отвъд играта“ Иво Иванов и учителката й по български език и литература в столичното 31-во СУЧЕМ „Иван Вазов“ Олга Тодорова.

 

Във „Vita e non limitas” Калина Иванова изразява своята благодарност към първата си треньорка Таня Гатева, която в момента е начело на женския тим на Берое. В книгата са намерили място стихове за приятелките й от Рилски спортист Росица Мирчева и от Берое Ивислава Иванова, както и за бившата й съотборничка от Шампион 2006 и Славия Радина Данкова. Илюстрациите са на Радина и приятелят на Калина Йоан Димов, на когото също има посветено стихотворение.

 

 

* Живот без граници

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи