НБЛ прибра 300 лв. от Берое и Балкан


НБЛ прибра 300 лв. от Берое и Балкан
07-03-2017 17:30

НБЛ отправи забележка към Спартак Плевен заради осветлението на зала “Балканстрой” и липсата на нормално функциониращи крушки, разположени над терена. Това стана ясно след последното заседание на Дисциплинарно-административният съвет към лигата след изиграването на 20 кръг в шампионата при мъжете.

 

Ето и решенията му:

По доклад на Иван Бакърджиев, дежурен представител на срещата от НБЛ между отборите на Левски и Берое на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

 

1.”Техническо нарушение на №34 от Берое Арън Джоунс.”

Решение: По точка 1, съгл. чл.34.3 от ДАП, ДАС наказва Арън Джоунс с глоба в размер на 200 лв. (второ за сезона).  

По доклад на Чавдар Зехиров, дежурен представител на срещата от НБЛ между отборите на Спартак Плевен и Ямбол на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

 

1.”Изгоряла крушка на ел.таблото за алтернативно притежаване на топката. Много изгорели осветителни тела над игралното поле, особено над коша срещу пейката на домакините. Необходимо е да се подменят.”

 

Решение: По точка 1, ДАС задължава БК Спартак Плевен в срок до 30.03.2017 г. да извърши необходимите подобрения и ремонт на осветителните тела над игралното поле и по електрическото табло.

 

По доклад на Любомир Амиорков, дежурен представител на срещата от НБЛ между отборите на Лукойл Академик и Балкан на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

 

1.”Техническо нарушение на №12 от Балкан Михайло Секулович.”

Решение: По точка 1, съгл.чл.34.1 от ДАП, комисията на ДАС наказва Михайло Секулович с глоба в размер на 100 лв.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ, Спартак Плевен, Балкан, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи