Елена Станкова: Купата е на феновете


Елена Станкова: Купата е на феновете
(сн. lap.bg)
05-03-2017 21:39

Старши-треньорът на Хасково 2012 Елена Станкова коментира спечелването на Купа България 2017 от нейния отбор у дома в зала „Дружба” в Хасково:

 

„Купата идва в най-закономерния момент от основаването на Хасково 2012 досега. Нещата, които се случват внезапно, аз не ги харесвам. Всяко нещо трябва да се отработи във времето, за да остави следа, каквато оставихме днес ние.

 

Доминирахме през целия мач, а най-важното е, че това е невероятен колектив. Изключително интелигентни момичета, готови да бъдат съпричастни една с друга във всяка ситуация. Готови да се раздават като единици, но и много силни като колектив. През тези години ми беше трудно точно в това отношение. И предишните години имахме силни състезателки, но сега най-голямото ни предимство е колективът.

 

Купата е на публиката, няма как да не е. Те са ни голяма опора, те са навсякъде, те лягат и стават с отбора, супер емоционални са, приповдигат състезателките. Купата наистина е тяхна.

 

Има време до края на първенството. Финалната серия ще бъде дълга. Трябва да запазим лидерската позиция до края на редовния сезон, за да може евентуално да се срещнем с отбора на Нефтохимик. Надявам се да нямаме контузии, защото тази на Дженифър О’Нийл ни постави на ръба.”

 

Владислава Николова, пратеник на BGbasket.com в Хасково

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Елена Станкова, Хасково 2012, Купа България - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи