Михаил Михайлов към съдийската комисия: Даже не можете и да се защитите


Михаил Михайлов към съдийската комисия: Даже не можете и да се защитите
(сн. lap.bg)
24-02-2017 11:45

Президентът на Балкан Михаил Михайлов изказа своето мнение след отговора на съдийската комисия към неговите въпроси (четете ТУК). Публикуваме и отговора на шефа на "зелените" от Ботевград:

 

"Господа от съдийската комисия, даже не можете и да се защитите. Радвам се, че Ви бе нужна само една седмица, за да съберете смелост за отговор.

 

Да използваш коментар на мач, за да се защитаваш е трагично, жалко и само показва вашето безсилие. Да, Балкан можеше да спечели, ако прегръдката на Дани Гибсън срещу Амин Хот бе отсъдена като фаул. Не знам кой запис сте гледали Вие, но всички видяха и разбраха за какво иде реч.

 

Вие отговорете за нарядите, Вие сте хората, които ръководите парада. Вие ги назначавате и след това сменяте. Да Ви кажа и нещо за финал - препоръчвам Ви като пишете такива отговори да напишете кой отговаря персонално, както аз излязох с името и лицето си. В противен случай твърденията за усмивките, топките и душичките само се потвърждават."

 

Очаква се в началото на следващата седмица от Балкан да излязат и с видео с грешките на съдиите от въпросната среща с Лукойл Академик

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Михаил Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи