Берое се включва в баскетболен празник ′Аз и моето семейство′


Берое се включва в баскетболен празник ′Аз и моето семейство′
22-02-2017 17:01 | beroebasket.com

Превантивно-информационния център по зависимости към община Стара Загора и новият носител на Купа България баскетболен клуб Берое отново протягат ръка на децата на Стара Загора. Само седмица след като „зелено-белите“ спечелиха Купата на България двете организации ще проведат баскетболен празник под мотото „Аз и моето семейство“.

Проявата ще се състои в неделя от 10.00 часа в зала ДЗУ. Тя е продължение на програмата „Спорт за здравословен начин на живот“, която превантивния център и БК Берое провеждат вече втора година в училищата в Стара Загора.

 

В баскетболния празник ще се включат учениците от втори и трети клас, които се подготвят под ръководството на треньорите от школата на Берое, както и техните родители. Към тях обаче могат да се присъединят и всички желаещи. Компания ще им правят и баскетболистите на Берое.

 

„Дори да не сте спортни натури и да нямате спортни заложби, заповядайте в залата с прекрасните си деца. И ще забравите, дори само за два часа, проблеми, задачи и работа, но пък активно ще си отпочинете, ще сте близо до децата си – ще участвате заедно с тях и баскетболистите в достъпни игри за бързина и ловкост, точност и координация“, се казва в поканата на Превантивния център по зависимости, изпратена до директорите на училищата в Стара Загора.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи