Берое показва Купата на феновете в четвъртък


Берое показва Купата на феновете в четвъртък
22-02-2017 11:01 | beroebasket.com

Берое ще покаже в Стара Загора в четвъртък спечелената Купа на България. Първият в историята на клуба подобен трофей бе спечелен на турнира в Пловдив след убедителна победа над шампиона Лукойл Академик.

 

Тимът, воден от Любомир Минчев, получи уникалния трофей от спортния министър проф. Даниела Дашева. Веднага след това баскетболистите споделиха радостта си с групата от привърженици, пътували специално от Стара Загора до Пловдив, за да подкрепят отбора във финалния двубой.

 

След завръщането си в Стара Загора отбора отпразнува трофея и на стилно парти в популярно старозагорско заведение. През цялата вечер треньори и състезатели приемаха поздравления за постигнатия успех. Големият купон обаче се отлага за събота, тъй като тази седмица на Берое предстоят нови два мача.

 

Още в четвъртък на 23 февруари „зелено-белите“ излизат срещу македонския Фени Индустри от Кавадарци в среща от втория етап на SIGAL-UNIQA Балканска лига като вече си осигуриха за втора поредна година място на полуфинал. Двубоят е от 18.30 часа в зала ДЗУ и именно преди него на феновете в Стара Загора ще бъде показана и Купата на България. След срещата пък всеки желаещ ще може да се снима с трофея.  

 

В събота на Берое предстои ново домакинство, но от НБЛ срещу Черно море Тича, двубоят е от 18.00 часа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи