Небойша Видич: На награждаването видях страх в очите на хората от федерацията


Небойша Видич: На награждаването видях страх в очите на хората от федерацията
21-02-2017 19:02

„ Честитя Купата на Берое, който спечели заслужено. Те са отличен отбор. Аз гледам напред само без значение какво се е случило на полуфинала. Само отбор, който тренира максимално добре, само той може да покаже добър резултат. , каза старши-треньорът на Балкан Небойша Видич на пресконференция по повод спечелването на бронза на Купа България.  Ето какво още каза наставникът на ботевградчани пред медиите:

„Може да не звучи скромно, но мисля, че ние играхме най-добре и това не е само мнение, а и на други колеги и хората, които бяха в залата и пред екраните. Казах го и в други интервюта. Дали ще запазим това ниво зависи от много неща, както и дали ще бъдем здрави и ще може да тренираме пълноценно.

 

За съдийски критерии не може да искаме контестация. Тук е друг проблемът, но за мен по-страшно от съдийството е онзи кадър на награждаването с лицата на ръководителите от федерацията, които бяха доста уплашени. Гледах мача по телевизията и го видях. Не знам защо имаше страх в очите им. На какво се дължи това? Отборът на Берое не остави съмнение, че заслужава повече Купата, след като надигра категорично Лукойл Академик. Това е моето питане към Вас.

Казах, че за нас е тежко да изиграем два поредни дни силни мача, защото нямаме опит, а не, че не можем. На Купата имаш нужда от опит и да знаеш как да пестиш енергията си. Аз знам, че моят отбор може, но не бях сигурен кога ще го покажат и дали това ще е на Купата, защото имахме някои проблеми преди това. Всичко зависи от тренировъчния процес. Не бях сигурен, че ще играем толкова добре. Мисля, че причината да играем така силно  и в трите дни е, че бяхме максимално концентрирани. Имахме само видео. Мисля, че ключът за победите беше и Травис Даниелс. Той държа фокуса на играчите, които показаха огромно желание и сърце.

 

„Мисля, че няма отбор, който да не може да победим. Това показахме и в лигата, и на Купата.”, каза Михайло Секулович, който също бе на пресконференцията. Показахме огромно желание и бяхме на прага да победим Лукойл Академик. Съжалявам, че не играхме финал, но ни предстои още много мачове и ще покажем какво можем.”, бяха думите на крилото. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Небойша Видич, Балкан, Купа България - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи