Монтана 2003 се разправи с босненки


Монтана 2003 се разправи с босненки
15-02-2017 20:10

Монтана 2003 записа нова победа в Адриатическата лига. Тимът посрещна босненския Плейоф Ултра и води от началото до края, за да спечели с 93-70. С нея монтанки вече са с баланс 9-3 и са първи в класирането с мач повече. Родният шампион вече се е класирал за финалната четворка на турнира, а в останалите си два мача до края на редовния сезон трябва да се бори за класиране и да разбере кой ще е съперник на полуфинала. Следващият мач на монтанки е на 28 февруари, когато приемат Берое Стара Загора.

 

Мачът бе равностоен в първите пет минути, след които резултатът бе 10-10. До края на първата част обаче домакините завършиха със серия от 18-4 и дръпнаха в резултата. Във втората част гостите понамалиха и се бореха да изравнят, но Монтана не го допускаше. Всичко се реши след паузата, когато домакините излязоха пределно мобилизирани и вдигнаха преднината си на над 20 точки.

 

Монтанки наказаха съперника с 8 тройки от 24 опита, докато босненките имаха само 2 от 10, което доведе до сериозна разлика.


Най-резултатна за успеха стана Цветомира Шаренкапова с 16 точки, като тя добави и 6 борби и 5 асистенции. Даниела Петева се включи с 15 точки, а Шарел Алън отново бе полезна със своите 14 точки, 8 борби и 7 асистенции.


За гостите Николина Делич завърши с 23 точки и 15 борби.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МОНТАНА 2003 - ПЛЕЙОФ УЛТРА

 

ПРОГРАМА В АДРИАТИЧЕСКАТА ЛИГА - ЖЕНИ, СУПЕРЛИГА ТОП 8

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи