Александър Дяковски: Искахме да играем с домакина


Александър Дяковски: Искахме да играем с домакина
15-02-2017 20:00

Двата отбора имат закачка, споделя треньорът на Спартак Плевен

 

Ден преди турнира за Купата на България при мъжете BGbasket.com се свърза с треньорите на участващите отбори с въпроси за състоянието на играчите им, жребия и най-сериозните фаворити за спечелване на трофея. Ето какво каза треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски:

 

„Всички са на линия с изключение на Сашо Груев, който все още не се знае дали ще вземе участие в турнира. Останалите момчета са пределно мотивирани, концентрирани са максимално и ще дадат най-доброто от себе си.

 

Академик Бултекс е първият ни съперник и това е добре за нас, защото при домакина винаги има допълнително напрежение. При тях то ще бъде особено голямо заради силния сезон, който правят до момента. Ние искахме да се паднем с тях, защото този мач ще бъде най-емоционалният четвъртфинал на турнира. Двата отбора все пак си имат закачка.

 

От както се занимавам с баскетбол не съм виждал толкова интересно първенство. Този път наистина няма изявен фаворит в турнира за купата. По време на първенството се видяха доста „изненадващи” победи. За мен обаче те не бяха изненада, просто всички са свикнали да побеждават отборите с по-голям бюджет. В тези мачове за купата най-важна е психологията. Очертава се една от най-интересните купи. Ще има и изненади.”

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи