Людмил Хаджисотиров: Гледаме с очакване към предизвикателството


Людмил Хаджисотиров: Гледаме с очакване към предизвикателството
(сн. lap.bg)
15-02-2017 15:07

Ден преди турнира за Купата на България при мъжете BGbasket.com се свърза с треньорите на участващите отбори с въпроси за състоянието на играчите им, жребия и най-сериозните фаворити за спечелване на трофея. Ето какво каза треньорът на носителя на трофея от миналата година Рилски спортист - Людмил Хаджисотиров:


"В момента отборът е в добро състояние и няма контузени. През миналата седмица имахме проблеми и не можахме да тренираме всички заедно, но сега играчите са здрави. Тренираме добре, с настроение и амбицирано. Няма никаква тежест от миналата година. Тя си е за тогава. Сега сме нов отбор, с други играчи и гледаме с очакване към предизвикателството.


С Балкан сме равностойни отбори. Ботевградчани се представят доста добре до момента, даже над очакванията. Те играят добър баскетбол, но ние също имаме нашите силни страни и смятам, че сме в по-добър игрови ритъм в последните мачове. Това обаче няма значение, тъй като това е турнир, в който всички са на нула и нещата се решават в един мач. Ние се готвим нормално, спокойно и сме пределно мотивирани и мобилизирани.


Лукойл Академик винаги е фаворит в България и това е нормално. Това, което сезонът показва до момента е, че в останалите отбори силите са изключително изравнени и това е доста сериозна предпоставка турнирът да е изключително непредвидим и да се случат изненади. Ние реално загубихме от всеки отбор в лигата, освен Левски, и победихме всеки един. Надпреварата за Купата ще бъде доста атрактивна и интересна за феновете."

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи