Монтана и Берое с нови евромачове днес


Монтана и Берое с нови евромачове днес
(сн. lap.bg)
08-02-2017 10:21

Днес отборите на Монтана 2003 и Берое Стара Загора ще изиграят мачовете си от четвъртия кръг в Топ 8 на Адриатическата лига. При победи, българските отбори могат да излязат на върха в класирането. От 18:30 Монтана 2003 посреща Триглав, а от 19:00 Берое Стара Загора гостува на Атлете Целе.

 

Сблъсъкът между Берое и Атлете Целе е и директен мач за първото място във временното класиране. До момента отборите са с по 7 победи и 2 загуби и победителят ще оглави еднолично таблицата. Словенският отбор е в серия от три победи и няма загуба в Топ 8 до момента. Тимът беше в групата на Монтана в първата фаза и си размени по победа с българския шампион. Берое ще иска да си върне победния ход след загуба от шампиона Будучност в миналия кръг.

 

Монтанки пък ще опитат да заличат слабия си мач срещу последния Партизан 1953, който изиграха в Сърбия миналата седмица. Те срещат Триглав от Словения, който има три загуби от три мача в Топ 8 до момента. Българският отбор има и домакинското предимство в мача, а победа ще го постави в отлична позиция, тъй като той има 7 победи и 3 загуби до момента.

 

При победи на българските отбори днес Берое ще заеме първото място във временното класиране, а Монтана 2003 – второто.


ПРОГРАМА В АДРИАТИЧЕСКАТА ЛИГА - ЖЕНИ, СУПЕРЛИГА ТОП 8

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Монтана 2003, Берое Стара Загора, Адриатическа лига - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи