Теглят в понеделник жребиите и за двете Купи


Теглят в понеделник жребиите и за двете Купи
06-02-2017 17:02 | basketball.bg

В понеделник на 13 февруари ще бъдат изтеглени жребиите за Купа България при мъже и жени като и двата ще бъдат в съответните градове домакини. Този при мъжете ще бъде в Пловдив, а за жените в Хасково. 

 

Тогава ще се състои и официална пресконференция във връзка с 64-тото издание на турнира за Купа България. Тя ще се проведе от 12:30 часа в Пловдив. На срещата с медиите ще присъстват представители на организаторите от Община Пловдив, БК Академик Бултекс 99 и БФБаскетбол. Припомняме, че финалната осмица на надпреварата ще се проведе от 16 до 19 февруари в зала „Колодрума“ в Пловдив.

На пресконференцията ще бъдат разкрити много подробности около провеждането на турнира. Очаквайте множество любопитни факти и изненади. Ще се организират игри с публиката и множество съпътващи събития, които да направят турнира незабравим за феновете.

На същия ден, 13 февруари, в Хасково ще бъде изтеглен и жребият за полуфиналите на турнира за Купа България при жените. Полуфиналните двойки ще бъдат определени в Община Хасково в присъствието на представители на местните власти, БК Хасково 2012 и представители на федерацията. Тегленето на жребия е предвидено за 16:00 часа, съобщават от БФБ. Финалната четворка при дамите ще се състои в зала "Дружба" в южния град на 4 и 5 март.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Академик Бултекс 99, Пловдив, Купа България - жени, Хасково 2012, Хасково, БФБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи