Вашингтон продължава да печели (видео)


Вашингтон продължава да печели (видео)
(USA Today)
20-01-2017 09:16

 

Вашингтон продължи с доброто си представяне в последно време. Уизардс постигнаха нов успех след трудно 113-110 като гост на Ню Йорк, за да спечелят за шести пореден път в "Медисън Скуеър Гардън". Столичани вече са с баланс 23-19, след като започнаха сезона с 3-9.


Домакините обаче негодуваха срещу действие на един от помощниците на гостите в последните секунди. Вашингтон водеше с три точки, когато Никс имаха шанс да поведат. Според играчите на домакините обаче асистентът е бил вътре в терена и е попречил на Кортни Лий да стреля от тройката. Вместо това той опита пас към съотборник, който бе пресечен.


Джон Уол завърши с 29 точки и 13 асистенции за успеха, а Ото Портър наниза шест тройки по пътя си към 23 точки.


Уизардс водеха с разлика в началото, но Никс успяха да се върнат и да са назад само с точка на почивката. И все пак преди последната част гостите се откъснаха с 14 точки напред, но Никс отново не се предадоха. Благодарение на силна игра в защита те поведоха с точка при 48 секунди до края, но Уол първо вкара два наказателни, след това взе борба в защита и заби на бърза атака, за да реши мача.


За домакините Кармело Антъни наниза 34 точки, включително рекордните в историята на клуба 25 във втората част. Дерик Роуз добави 20 точки, а Кристапс Порзингис се включи с 15.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Вашингтон, Ню Йорк
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи