Монтана 2003 удържа босненския Плейоф


Монтана 2003 удържа босненския Плейоф
18-01-2017 20:52

 

Монтана 2003 записа нов успех в Адриатическата лига за жени. Шампионът на България гостува на босненския Плейоф и се справи добре, за да спечели с крайното 96-87. Гостите водеха през цялото време, но в края допуснаха съперника да се доближи. Въпреки това момичетата на Стефан Михайлов не позволиха обрат и стигнаха до важната победа, която прави баланса на тима 5-2. В следващия си мач от надпреварата Монтана ще приеме Партизан и ще гони нова победа.


Малко след старта на двубоя гостите направиха добри минути и дръпнаха със 7 точки. До края на първата част разликата падна до 3, а преди средата на втората четвърт домакините и поведоха. Малко след това Монтана направи серия от 9-2 и отново се откъсна, като запази разликата на почивката. През повечето време от третата част преднината бе двуцифрена и след 30 минути бе 10 точки, но в последната домакините намалиха. При седем минути до края разликата падна до само 4 точки, но Монтана отговори и удържа успеха.


Гостите отбелязаха 7 тройки от 17 опита срещу 4 от 13 за домакините, което в крайна сметка се оказа и решаващо за разликата в края.


Най-резултатна за успеха стана Радостина Димитрова с 25 точки, като добави и 4 асистенции. Шарел Алън бе полезна със своите 19 точки, 9 борби и 7 асистенции, а по 14 точки добавиха Виктория Стойчева и Димана Макариева.


За домакините 27 точки наниза Николина Делич.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПЛЕЙОФ УЛТРА - МОНТАНА 2003

 

ПРОГРАМА В АДРИАТИЧЕСКАТА ЛИГА - ЖЕНИ, СУПЕРЛИГА ТОП 8

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи