Глушков и Иван Ценов посетиха един от кандидатите за домакин на Купата


Глушков и Иван Ценов посетиха един от кандидатите за домакин на Купата
17-01-2017 11:12 | sportenplovdiv.com

Представители на Община Пловдив, Академик Бултекс 99 и БФБ се срещнаха в Пловдив, за да обсъдят домакинството на Пловдив за турнира за Купата на България от 16 до 19 февруари, съобщава местен сайт.

 

Срещата беше приета от областния управител на Пловдив Здравко Димитров. От страна на Общината участва и заместник-кметът по спорта Георги Титюков, а от страна на Академик Бултекс 99 бяха президентът Васил Врачев, наставникът Асен Николов и представител на спонсора от Бултекс 99. От Българската федерация по баскетбол на срещата присъстваха президентът на федерацията Георги Глушков и неговият заместник Иван Ценов.

 

На срещата стана ясно, че Община Пловдив се ангажира да изпрати изгодна оферта до федерацията за провеждането на турнира. До 20 януари е срокът за оферти към федерацията от страна на градовете, които искат да домакинстват за финалите за Купата.

 

Окончателното решение дали Пловдив със зала „Колодрума“ ще вземе турнира за Купата на България по баскетбол ще стане окончателно ясно на 23 януари, когато БФБ ще определи града-домакин.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Георги Глушков, Иван Ценов, Асен Николов, Васил Врачев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи