Пламен Алексиев и Шейн Гибсън готови за мача с Теодо


Пламен Алексиев и Шейн Гибсън готови за мача с Теодо
14-01-2017 17:02 | beroebasket.com

Берое се готви в пълен състав за предстоящия мач №10 от Балканската лига. Във вторник „зелено-белите“ се изправят срещу Теодо в търсене на успех №6 в група А. Двубоят е от 19.00 часа в зала ДЗУ. Старозагорци са почти сигурни за втората фаза, нов успех ще отхвърли и последните въпросителни около участието им там.

 

С отбора вече тренират Пламен Алексиев и Шейн Гибсън, които пропуснаха последният двубой на Берое във вторник. Варненецът имаше травма в петата, която го извади от участие в срещите още в края на миналата година, а американецът пък страдаше от вирусно заболяване.

 

„Когато играхме вкъщи срещу Спартак Плевен, бях болен, но все още в състояние да играя. На следващия ден обаче се чувствах по-зле. Имах температура, главоболие и малко енергия. Не можех да се възстановя до вторник и не исках да поема риск да играя. Просто стоях на пейката и се доверих на съотборниците ми“, коментира след заниманието пред клубния сайт на тима Шейн Гибсън.

 

„Благодарен съм на феновете, че идват на мачовете и ни подкрепят. Също така съм и щастлив, че изпитват удоволствие при играта ни и се надявам повече хора да разберат, че сме един много добър отбор“, допълни американският гард, който не пропусна да благодари на привържениците и за класирането си във финалния етап на анкетата за любим баскетболист в НБЛ. Вторият етап на допитването тече от вчера, в него освен баскетболистът на Берое участват още 8 състезатели. „Благодаря ви, хора! Аз също ви обичам!“, заяви гардът на „зелено-белите“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, SIGAL-UNIQA Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи