Людмил Хаджисотиров: Последните дни ни бяха полезни


Людмил Хаджисотиров: Последните дни ни бяха полезни
13-01-2017 10:23

Рилски спортист гостува днес на Спартак Плевен в доста важен мач и за двата тима. Те са близо един до друг в класирането и победата е от сериозно значение за отборите. BGbasket.com се свърза с наставника на самоковци Людмил Хаджисотиров преди двубоя, за да каже той как се готви тима за него:


"Тези няколко дни след мача с Ямбол бяха полезни, защото си трябва време, за да навлязат новите играчи във всички неща. Тони Удс все още не е напълно готов физическо, но полага старание и мисля, че двамата с Шелтън се адаптират добре към отбора и атмосферата. Постепенно нещата започват да придобиват по-добър облик.


Смятам, че Спартак този сезон има по-силен отбор от миналия. Тимът играе по-добре като домакин и в тази зала е трудно. Там винаги е имало стил, в който се набляга на стрелбата отдалеч, особено в Плевен. Не е само това обаче. Имат и добри играчи в подкошието, така че в нападение имат доста оръжия. Ние ще се опитаме да ги лимитираме.


Всички играчи работят добре, здраво и мотивирано. Настроението винаги се оправя, когато има победи, но един сезон е пълен с амплитуди. Има и върхови точки, има и падения - това е част от професионалния спорт. Отборът ни трябва да е готов да играе на максимум и да се справя с такива ситуации. Смятам, че настроението ни е добро."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи